• darkblurbg
  • darkblurbg

Onderhoud en reiniging gevels

Het regelmatig reinigen van uw gebouw is belangrijk voor de conditie van de gevelplaten op de lange termijn. Dit betekent dat het materiaal langer mee gaat, en u dus minder snel kosten hoeft te maken voor herstel of vervanging. Maar ook draagt een mooi en schoon gebouw bij aan een positieve uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

Naast de genoemde voordelen, eisen veel fabrikanten dat de panelen jaarlijks gereinigd worden voor behoud van garantie. U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging zodat u kunt aantonen dat uw pand volgens de juiste voorschriften is gereinigd.

Jaarlijkse reiniging van uw gevel- en dakplaten door Panel Damage Repair betekent dat:

  • Uw zorgen uit handen worden genomen. We herinneren u eraan dat het weer tijd is voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en voorzien u van advies
  • Uw pand wordt gereinigd door kwalitatief hoogwaardige reinigingsapparatuur en speciale schoonmaakmiddelen; zelfs de meest hardnekkige vervuiling verdwijnt
  • U een gespecialiseerde partner in huis haalt; we zijn op de hoogte van laatste ontwikkelingen en zetten de meest moderne technieken in

Schadeherstel (dak)gevels en platen

Verschillende zaken kunnen schade veroorzaken aan stalen of aluminium gevelplaten. Denk aan weersinvloeden, algemene veroudering, vandalisme of een aanrijding. In bijna alle gevallen kan het materiaal goed gerepareerd worden om het er weer als nieuw uit te laten zien. In extreme gevallen is vervanging van gevel- en/of dakplaten een betere en voordeligere optie. Hiervoor hebben wij een samenwerking met betrouwbare partners die dat voor u kunnen uitvoeren.

Naast schade aan gevel- en dakplaten, kunt u bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden aan sandwitchpanelen, stalen overheaddeuren en aluminium kozijnen.

Door onze expertise en verschillende moderne inspectietechnieken, voorzien we u van een helder advies over schadeherstel.

(Re)stylen gevels en dakbeplating

Een goede eerste indruk achterlaten kan maar één keer en een goed onderhouden pand in uw huisstijlkleuren dragen daar zeker aan bij. Naast het feit dat u met een net pand uw klanten of bezoekers positief beïnvloedt, heeft het effect op de verkoopwaarde en verkoopbaarheid.

Wij reinigen uw gevel- en dakbeplating of voorzien uw pand van een nieuwe laklaag in elke gewenste kleur.

Naast onderhoud, kan het zijn dat u een pand heeft aangekocht of uw pand gaat uitbreiden. De kleuren passen niet bij uw huisstijl of er ontstaan kleurverschillen tussen bestaande en nieuwe panelen. Soms ontstaat er schade bij het verwijderen van reclame van de vorige eigenaar van het pand. Door het reinigen, herstellen of compleet overspuiten van de gevelplaten ziet uw gebouw er weer als nieuw uit.

Vragen over herstel, onderhoud of restyling van uw pand? Neem gerust contact op!